HTML

Friss topikok

  • p.f: @Molenaaar: Szia! Köszi szépen a kérdést, és rendszeres figyelést. Nem nincs gond, csak annyi, h... (2011.03.04. 23:01) 22,84%
  • p.f: @Molenaar: Lehet! Várható volt...erről szól a következő bejegyzés is.... Még pontosan nem tudom,... (2010.09.19. 16:50) Érvénytelenségre ítélve?!
  • p.f: @Molenaar: Köszi a dícséretet, igyekszem... Igazából országa válogatja a házelnöki tisztség komol... (2010.09.19. 16:45) Arrogáns hatalomátvétel?
  • p.f: Richard Sulík, a SaS elnöke egy német lapnak azt nyilatkozta, hogy a Híd-Most csak két miniszteri ... (2010.06.22. 13:18) Segítség? Kinek? Miért?

Linkblog

HTML

Hirlapom

Bevezetőnek

2010.06.21. 00:56 p.f

Kedves Olvasó! Nemrég, pontosabban 8 napja lezajlottak a szlovák parlamenti választások. Ezeken közvetlenül érintett voltam, ugyanis Szlovákiából származom. Egyetemi tanulmányaimat Budapesten végzem, és az itt szerzett ismerősök, barátok közül többen is figyelemmel kísérik a két ország kapcsolatait. A választások kapcsán több kérdés is megfogalmazódott bennük, hogy mi, hogyan, miért alakult a Duna másik partján. Ezekre megpróbáltam válaszolni úgy, ahogy az nem jelent meg a magyar médiában. Az egyik ilyen válaszom után kaptam egy konkrét felkérést is a baráti köröm egyik tagjától, hogy indítsak egy blogot, hogy ezeket az eseményeket minél szélesebb körben megismerhessék.

A blog neve is utal arra, hogy a szlovák eseményeket megpróbálom belülről (is) nézve elemezni. Azon hírek közül, amelyek megjelnnek Magyarországon, a legtöbb csak néhány témáról szól. Ezt megpróbálom egyrészt kompenzálni, másrészt árnyalni. Fontosnak tartom, mivel egy szomszédos országról van szó, és bizony sokmindenben a két ország komolyan egymásra van utalva.

Remélem, hogy az oldal elnyeri az olvasók tetszését, és minél többen látogatnak majd ide.

Szólj hozzá!

Címkék: blog szlovákia parlamenti választások

A bejegyzés trackback címe:

https://slovakinsight.blog.hu/api/trackback/id/tr562096988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása